Снимка БулфотоКампанията по набиране на средства за бюст-паметник на Никола Спасов

...
Снимка БулфотоКампанията по набиране на средства за бюст-паметник на Никола Спасов
Коментари Харесай

Бюст-паметникът на Никола Спасов ще е близо до Тича

Снимка Булфото

Кампанията по набиране на средства за бюст-паметник на Никола Спасов е към края си. Почти е събрана сумата и в случай че всичко се развива по проект, бюст-паметникът на най-успешния треньор на футболния Черно море ще е подготвен през лятото.

Ето какво написаха в в страницата Бюст-паметник на Никола Спасов Адмирала във фейсбук:

" Скъпи почитатели, футболисти, треньори и другари на Никола Спасов- Адмирала, споделяме с Вас концепцията, която се зароди предходната година да се построи бюст-паметник в негова чест.

От тогава преминахме през голям брой административни пътеки, свързани с плана, който се преглежда от Дирекция " Култура и духовно развиване " към община Варна. Приятели, почитатели, футболисти и треньори на Черно Море дадоха своята поддръжка като се разписаха, че застават зад тази концепция. Благодарение на неуморната мотивация на Илко Петров и всеотдайност на Veliko Todorov Dimitrov, както и поддръжката на всички, които имат вяра в плана, неговата визия стартира да добива действителен образ. Предстои последно разглеждане на плана от страна на Общината.

Професионални проектант и ваятел (в идващия пост ще обявим имената) ще показват на Комисията макет и схема на визията на бюст-паметника и мястото, на което бихме желали да бъде построен (в непосредственост до стадиона на моряците).

С голяма респект към това, което е постигнал дружно с Вас обичания АДМИРАЛ, дойде време да съберем парични средства за реализирането на тази благородна самодейност.

Като начало би трябвало да се съберат 400 лева за правене на макет и схема, които да бъдат показани за утвърждение.

Втора стъпка, след приемане на публично утвърждение, ще стартираме да събираме средства за бюст-паметника, сумата ще бъде оповестена в допълнение.

Ако се надвиши нужната сума за реализация на плана, проектът е да се вложат останалите пари в благотворителна дейност обвързвана с футболния тим ПФК Черно Море!

Вярваме, че това, което планираме ще донесе заслужена респект към Адмирала и неговия принос към футбола на България. Това, което остави след себе си заслужава да бъде овековечено и да служи за ентусиазъм на бъдещите генерации! "

----

Дъщерята на Никола Спасов - Вероника, изрази признателност към хората, които оказват помощ концепцията на почитателите на " моряците " да се реализира.

" Важна информация!

  </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР